Ovo je kik-bokser, osumnjičen za ranjavanje mladića u Novom Pazaru: Pucao zbog starog sukoba?

E. H.

17. 10. 2019. u 22:32

Ово је кик-боксер, осумњичен за рањавање младића у Новом Пазару: Пуцао због старог сукоба?

Emir Hadžimujović Foto Fejsbuk

Policija sumnja da je na Almina S., sina proizvođača džinsa, hice ispalio Emir Hadžimujović

U PUCNjAVI u centru Novog Pazara, u četvrtak oko 14.30, ranjen je Almin S., sin novopazrskog proizvođača džinsa. Na njega su, kako nezvanično saznajemo, ispaljeni hici iz automobila u pokretu u Ulici Stefana Nemanje. Policija sumnja da je pucao kik-bokser Emir Hadžimujović, sa kojim je mladić duže vreme bio u sukobu.

Očevici su pozvali Hitnu pomoć, koja je Almina S. medicinski zbrinula i prevezla u novopazarsku bolnicu, gde mu je pružena dalja nega. On je, kako saznajemo, van životne opasnosti. Policija i tužilac su obavili uviđaj.

PROČITAJTE JOŠ - Novi detalji krvavog obračuna u Novom Pazaru: Pucano iz vozila u pokretu, ranjen sin poznatog biznismena, motiv dugovi iz prošlosti?


- Pucano je iz vozila u pokretu, ali zasada se ne zna da li je napadač bio sam ili je imao pomagače - navodi naš izvor blizak istrazi. - Njih dvojica imaju neraščišćene račune iz prošlosti, pa se pretpostavlja da je to motiv oružanog napada.

Policija traga za Hadžimujovićem, kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog sukoba. Ovaj višestruki državni prvak u kik-boksu svojevremeno je i sam bio meta oružanog napada. Sa više hitaca povređen je u martu 2016. godine posle koncerta pevača Šaka Polumente, na kom je radio kao obezbeđenje.

Policija na mestu pucnjave Foto Indeksonline.rs

Često je radio kao obezbeđenje pevačima, a i pojedinim političarima. Bio je i telohranitelj čuvenom Bali-begu iz serije "Sulejman Veličanstveni", dok je turski glumac bio u poseti našoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Deda Panta

18.10.2019. 08:04

Kik bokser? To je sport a šta mu je zanimanje i koje je radno mesto? Besposličar tabadžija sa dosta para? Bije koga treba kada mu se plati. To su zanimanja kik boksera i sličnih protuva u Srbiji.