UGOSTITELjIMA PREKIPELO: Restoran zabranio ulaz deci

Tanjug

19. 08. 2018. u 22:41

УГОСТИТЕЉИМА ПРЕКИПЕЛО: Ресторан забранио улаз деци

Print screen Youtube

Deca gnjave i uznemiravaju goste za susednim stolovima, vuku stolnjake i prevrću čaše s vinom, kaže vlasnik nemačkog restorana
Jedan restoran na nemačkom turističkom ostrvu Rigenu u Baltičkom moru zabranio je dolazak deci u večernjim satima.


Gosti ispod 14 godina posle 17 sati više neće moći u restoran jer ne znaju da se ponašaju, kako su naveli u restoranu, a roditelji za to ne haju.

Deca gnjave i uznemiravaju goste za susednim stolovima, vuku stolnjake i prevrću čaše s vinom, kaže vlasnik, prenosi Hina.

Predsednik saveza hotela i restorana u nemačkoj pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija, gđe se Rigen nalazi, nije srećan zbog te odluke, ali naglašava da svaki ugostitelj ima pravo da vodi svoj posao kako želi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mara

19.08.2018. 22:53

Bravo!!! Roditelji misle da je to slatko i zabavno sto su im deca nevaspitana i uznemiravaju goste u restoranu!!!

Ara

20.08.2018. 07:19

I u Srbiji je isti problem. Neki roditelji, kako uđu u restoran ili kafić sa decom, tako zaborave na njih. Pokušaji konobara, da roditeljima skrenu pažnju, da im deca divljaju po restoranu, deru se i skaču okolo, sz bezuspešni. Treba decu voditi i u restorane, to je odlično da se nauče ponašanju na takvim mestima. Parkovi i igrališta su za igranje, ali izgleda da neke roditelje mrzi da svoju decu vode i tamo.

Luna

20.08.2018. 15:04

Pa to je izgovor ja imam decu i idemo cesto u restoran ali ima da se zalepi za stolicu ili da ostane kuci samo tako se moze dalje

Vodolija

22.09.2019. 16:40

Potpuno se slažem.Decu u park pa ih tamo jurite a ne oko stolova gde ljudi jedu.Volim decu i imam svoju, al' smatram da im nije svuda mesto, naročito uveče.Isto važi i za porodične kupovine po marketima sa dranjem i dovikivanjem, o pravljenju gužve da ne govorim.