BANjALUKA - Prva dama SAD, Melanija Tramp, dobiće novi poklon iz fabrike obuće “Bema” iz Banjaluke. Pre tri godine je dobila dva para cipela za ulazak u Belu kuću , a sada su spremne bele papuče za ostanak u rezidenciji predsednika SAD, kaže za “Novosti” Marinko Umičević direktor pomenute fabrike obuuće iz Banjaluke.

- Nećemo još da otkrivamo izgled papuča. One će otići kao poklon u SAD, Melaniji Tramp, kada zvanično počne predsednička kampanja. Želimo joj ostanak u Beloj kući i da ih sa radošću nosi još jedan mandat njenog supruga, kaže Umičević.

On dodaje da Donaldu Trampu, predsedniku SAD, neće slati papuče da se ne bi uvredio sa je “papučar”.

- Ne želim da uvredim Donalda Tramp. Ipak je to predsednik Amerike, kaže Umičević.

On dodaje da ga već “trzaju” i mnogi novinari tranih kuća i raspituju se za papuče i poklon koji ide na adresu Melanije.

- Neka se malo strpe strani mediji. Prvo slika papuča koje smo napravili ima da ide u domaće medije, pa nek stranci “prepisuju” od nas, kaže uz osmeh Marinko.

Inače pre tri godine Marinko Umučević, tehnički direktor fabrike “Bema” poslao je Melaniji Tramp dva para cipela i buket belih ruža, a ovaj potez izazvao je veliku pažnju javnosti, domaćih i stranih medija.

- Ovim potezom smo želeli da Melaniji pružimo podršku jer ipak je ona sa Balakana. Napravili smo bele cipele sa namerom da, kao prva dama Amerike, u njima uđe u Belu kuću. Druge cipele su bile zlatne boje i one su bile namenjene za „šparatnje“ po Americi, pre izbora, kaže Umičević.