ČETVORICA mladića upala su noćas oko tri sata u kladionicu u naseljenom mestu Parunovac kod Kruševca i pripucala iz oružja u pokušaju da dođu do kase s novcem.

Kako nezvanično saznajemo, razbojnici su upali u lokal i povikali “Oružana pljačka!”, ali su u lokalu ugledavši momke s maramama i pauljačama na glavi pomislili da je u pitanju neka šala ili čak “bela nedelja” i samo poručili “gostima” da izađu.

PROČITAJTE JOŠ -
Pucnjava u Novom Sadu: Aleksandar (18) se posvađao sa poznanicima pa "potegao" pištolj

- Razbojnici su bili naoružani, imali su i maske i marame preko glave, pa je verovatno zato radnik u prvom trenutku pomislio da je u pitanju neka “maskarada” - kaže nezvanično izvor “Novosti”.

- Dvojica su ušla u unutra, sa pištoljem i puškom, jedna je stajao na vratima, a četvrti, kako se kasnije videlo na snimku sigurnosne kamere, čekao je ekipu ispred kladionice. Pokušali su da otmu novac, pripucali pored radnika, ali on nikako nije hteo da da kasu.

U tim “cimanju”, kasa je pala i novac se prosuo po podu. Razbojnici su se dali u bekstvo, a radnik i prisutni ljudi u kladionici se zaključali i pozvali policiju.

Za počiniocima se intenzivno traga, a kruševačka policija se još uvek nije oglasila ovim povodom.