BICIKLISTA PAO POD TRAKTOR, POGINUO NA MESTU NESREĆE: Novi detalji tragedije kod Kikinde

R.Šegrt

28. 08. 2020. u 09:44

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak popodne dogodila u Bašaidu kod Kikinde poginuo je biciklista Ilija J. (63), iz tog sela. On je smrtno stradao u ulici Jovana Popovića, u naselju Bikač, kada je, iz napoznatih razloga, vozeći bicikl, pao pod traktor kojim je upravljao meštanin Mihalj P. (60), saznaju “Novosti”.

БИЦИКЛИСТА ПАО ПОД ТРАКТОР, ПОГИНУО НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ: Нови детаљи трагедије код Кикинде

Foto: R.Šegrt

- Nesreća se dogodila u trenutku kada su se biciklista i traktor mimoilazili, ali je u jednom momentu biciklista, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu i pao pod traktor, tačnije između traktora i prve prikolice. Život je izgubio na licu mesta. Kako je i zbog čega biciklista podleteo pod traktor još se ispituje. Nepoznato je da li je bio u alkoholisanom stanju, da li mu je pozlilo, da li se okrenuo da se nekom javi ili je uzrok sasvim neke druge prirode – rekao je “Novostima” izvor blizak istrazi.

Prema raspoloživim informacijama, traktorista Mihalj P. nije bio pod dejstvom alkohola, a upravljao je registrovanim vozilom, koje je zbog ove nesreće poslato na vanredni tehnički pregled. Telo nastradalog bicikliste je radi obdukcije poslato u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu.

U Policijskoj upravi i Kikindi rečeno nam je da traktorista nije uhapšen, jer za to nije bilo osnovanog razloga, ali će, po službenoj dužnosti, protiv njega, u redovnom postupku, biti podneta odgovarajuća prijava.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024