„On je Supermen“: Misteriozni heroj SAM BRINUO o starima u zemunskom domu gde je prodrla korona (FOTO)

G. N./Novosti Online

utorak, 31. 03. 2020. u 11:17

„Он је Супермен“: Мистериозни херој САМ БРИНУО о старима у земунском дому где је продрла корона (ФОТО)

Foto N. Skenderija

Na ulazu u objekat videli smo samo sedu kosu i oči jednog dobričine. Nije imao vremena ni volje da priča o svom požrtvovanju
NEMAM vremena, mnogo me posla čeka. Zaista ne bih da govorim, ali sačekajte me desetak minuta, da obavim započet posao.

Ovim rečima obratio nam se volonter, koji brine o korisnicima Doma za stare "Doživeti stotu". Skromno nas je pozdravio na ulaznoj kapiji objekta, jedva odškrinutoj. Videli smo samo sedu kosu i oči jednog dobričine.

Pročitajte još: Ministar Đorđević o domu za stare u Zemunu gde se proširio virus korona

Iako nas je zamolio da pričekamo, ipak je čvrsto odlučio da ne govori o svom herojstvu. Tek juče dobio je pomoć - jednu devojku medicinsku sestru. A podršku mu je dobrovoljno dala i jedna prijateljica, koja je umesto njega izašla na kapiju i ljubazno nam rekla da misteriozni čovek neće izaći.

- On je Supermen - rekla nam je plavokosa žena na pitanje da bar kaže kako se heroj dana zove. - Zaista nema vremena, oko starih ima mnogo obaveza. Zamolio me je da vam prenesem da odete.

Podsetimo, ovaj čovek sam se starao o korisnicima doma u Zemunu, nakon što je potvrđeno da je šestoro starijih i direktorka zaraženi virusom korona. Ovim povodom obratio se i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, koji je rekao da se čekaju instrukcije nadležnih za dalje postupanje.Komentari (3)

Mirjana

31.03.2020. 12:24

pošaljite još nekog volontera!Nema nikoga od rodbine tih ljudi ,da pomogne?Žalosno!!

dobri čoveče

31.03.2020. 14:23

@Mirjana - gde su sad ti buljuci devojaka i žena? što iskaju prava belog medveda jer su navodno humaniji pol? jesu al zamalo.u sebičluku ovakvi heroji muškarci sijaju još jače!

Марсовац

01.04.2020. 13:11

Благословен ко иде у име Господње .