"SVRAKE" SE RAZGOROPADILE: NJukaslov napad je nezaustavljiv u poslednje vreme

O. M.

17. 02. 2024. u 11:31

NjUKASL dočekuje ekipu Bornmuta u 25. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra od 16 časova na "Sent Džejmsis parku".

СВРАКЕ СЕ РАЗГОРОПАДИЛЕ: Њукаслов напад је незаустављив у последње време

Profimedia

Posle poraza od šampiona Mančester sitija, razgoropadili su se napadači Njukasla i u naredne tri utakmice postigli deset golova. NAjviše protiv Lutona, četiri, ali im je upravo u toj utakmici izmakla pobeda.

Iapk, gubili su sa 4:3 do 67. minuta pa bi i tim bodom morali da budu zadovoljni. Posle jedne veoma loše serije rezultata tokom decembra i januara pali su na tabeli i sada se polako vraćaju ali već imaju deset bodova minusa za Aston vilom koja drži poslednju vizu za Evropu.

Iapk, pre navedenog remija sa Lutonom, "Svrake" su u direktnom duelu savladale Vilu i pokazale da im je mesto u vrhu engleskog fudbala.

Bornmut je daleko od forme koja ih je krasila u drugoj polovini novembra i u decembru. Sada su u seriji od pet utakmica bez pobede u Ligi, sa sam odva remija.

Prošle subote izgubili su na gostovanju Fulamu sa 3:1 posle čega su pali na 13. mesto. Jedina svetla tačka u poslednje vreme je pobeda nad Svonsijem u FA kupu od 5:0.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)