PRESTON TAKTIČKI SAZREO: Midlzbro sada bliže borbi za opstanak nego plasmanu u Premijer ligu

O. M.

14. 02. 2024. u 15:47

PRESTON dčekuje ekipu Midlsbroa u 32. kolu engleskog Čempionšipa.

ПРЕСТОН ТАКТИЧКИ САЗРЕО: Мидлзбро сада ближе борби за опстанак него пласману у Премијер лигу

Foto: Profimedia

Preston je imao prilično nestalnu formu cele sezone, ali čini se da je u poslednjih nekoliko nedelja menadžer Rajan Loui to doveo u red sa tri pobede, uz po jedan poraz i remi u proteklih pet kola.

U prošlom kolu Preston je u gostima pobedio Kardif sa 2:0, ohrabreni impresivnom pobedom nad Ipsvičom od 3:2 u prethodnom kolu. Kardif je imao posed lopte, često je napadao gol, ali su se fudbaleri Prestona dobro branili i u prvom poluvremenu postigli dva gola. Do kraja meča Prestonova defanzivna taktika urodila je plodom.

U mečevima pre toga remizirali su sa Milvolom 1:1, a izgubili od Lidsa 2:1.

Midlzbro nije pobedio u poslednja tri meča. Oni su na 12. mestu na tabeli Čempionšipa, ali sada sa 41 bodom bliže su zoni opasnosti nego vrhu.

U prošlom kolu su ugostili Bristol, bili dominantni tokom celog meča, ali su golove dali fudbaleri Bristola u 16. i 17. minutu. Fudbaleri Midlzbroa pokušali su da odgovore na takvu situaciju, ali bezuspešno. Jedini gol su postigli u nadoknadi vremena.

U prethodnom meču remizirali su sa Sanderlendom 1:1. Izgubili su od Čelsija 6:1 u Liga kupu i remizirali sa Roterhamom 1:1.

NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)