"ŠEŠIRDŽIJE" SU U USPONU FORME: Bolton će teško izdržati borbu na dva fronta

O. M.

07. 01. 2024. u 13:01

LUTON taun dočekuje Bolton u prvom meču nedeljno programa trećeg kola FA kupa. Utakmica se igra od 15 lasova na stadionu "Kenilvort road".

ШЕШИРЏИЈЕ СУ У УСПОНУ ФОРМЕ: Болтон ће тешко издржати борбу на два фронта

Profimedia/ IMAGO

Luton se nije baš najbolje snašao u svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni od osnivanja Premijer lige. Posle dvadeset odigranih kola nalazi se u zoni ispadanja, sa bodom manje od Evertona, ali i utakmicom manje.

Najveći problem domaćina je defanzivna igra, s obzirom na to da sa 37 primljenih golova imaju treću najslabiju odbranu u ligi, a to je segment igre koji će morati da unaprede ako žele da sačuvaju status u ligi.

Ipak se čini da su "šeširdžije" u usponu forme i to ne samo po rezultatima nego i po igri koju prikazuju. U prethodna četiri meča zabeležili su dva važna trijumfa, protiv Njukasla 1:0 i Šefild junajteda 3:2, uz poraz od Čelsija 2:3, dok je meč devetnaestog kola sa Bornmutom prekinut zbog srčanog udara kapitena Lutona, Lokjera, i najverovatnije će se ponoviti od prvog minuta iako je rezultat prilikom prekida bio 1:1.

Bolton ove godine ambiciju da se vrati u Čempionšip a po trenutnoj formi reklo bi se da je to itekako moguće.

Trenutno su na drugom mestu sa 51 bodom, dva manje od lidera Portsmuta koji ima dve utakmice više i dva više od najbližeg pratioca Piterboroa od koga imaju utakmicu manje.

Ipak, kraj sezone je još daleko a Portsmut, Piterboro i Derbi igraju fenomenalno pa će se borba voditi d osamog kraja. Imajući to u vidu nije teško pretpostaviti da će FA kuo ove sezone biti u drugom planu Boltonu.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana