TIP DERBI: Đirona protiv tradicije

TIP redakcija

02. 01. 2024. u 18:00

NAJPRIJATNIJE iznenađenje španskog prvenstva dočekuje madridski Atletiko

ТИП ДЕРБИ: Ђирона против традиције

Tanjug/AP

Đirona i dalje sanja šampionske snove. Uprkos tome što mnogi očekuju pad autsajdera, ona i dalje vodi veliku bitku sa Real Madridom na vrhu tabele, a priliku da učini uslugu svom najvećem rivalu imaće Atletiko Madrid koji gostuju na „Motiliviju“ 3. januara (21.30).

Iako Mičelovi puleni imaju sedam bodova viška u odnosu na „jorgandžije“, naspram sebe takođe će imati neugodnu tradiciju - nikada do sada nisu uspeli da trijumfuju protiv čete Dijega Simeonea. Poslednja tri susreta Atletiko je rešio u svoju korist (1:0, 2:1, 2:0). Zanimljivo, pre toga sastajali su se pet puta i u svim utakmicama pobednika nije bilo.

Đirona se nalazi u neverovatnom nizu rezultata, poslednji neuspeh doživeli su još krajem septembra od Reala, a u prethodnom periodu dva puta su igrali nerešeno sa Betisom i Bilbaoom.

Sa druge strane, Atletiko igra toplo-hladno, u proteklih pet megdana u La ligi ima dve pobede, dva poraza i remi. Domaćin se profilisao kao atraktivna ekipa koja igra na gol više, a ove sezone „jorgandžije“ su doživele preobražaj pa se neretko dešava da i njihovi susreti budu efikasni.

NAŠ PREDLOG: ĐIRONA – ATLETIKO MADRID   X  (kvota 3,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!