''OSE'' VEĆINU POSLA ODRADILE U PRVOM SUSRETU: Plasman u narednu rundu ne bi smeo da se dovodi u pitanje

V.M.

17. 08. 2023. u 10:55

FUDBALERI Hekena će od 19 časova dočekati ekipu Žalgirisa u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

ОСЕ ВЕЋИНУ ПОСЛА ОДРАДИЛЕ У ПРВОМ СУСРЕТУ: Пласман у наредну рунду не би смео да се доводи у питање

FOTO: Profimedia

U Litvaniji je viđena jedna zanimljiva, otvorena utakmica, a najviše se istakao Srđan Krstić koji je sa dva pogotka nosio Heken do pobede (3:1).

Šveđani su prošle sezone prvi put u svojoj istoriji osvojili domaće prvenstvo pa su ove godine debitovali u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Rutinski su izbacili TNS (5:1) u prvom kolu, ali nakon toga su bili žrtva fudbalske bajke Klaksvika koji ih je savladao posle boljeg izvođenja penala.

Zbog toga su ''pali'' u kvalifikacije za Ligu Evrope, i ako danas osiguraju prolaz dalje po prvi put će zaigrati u nekom evropskom takmičenju.

Heken je za vikend slavio protiv Varberga (2:0) i trenutno je drugi na tabeli švedskog prvenstva sa bodom zaostatka u odnosu na vodeći Elfsborg.

Sa druge strane, Žalgiris će večeras pokušati da uradi ''nemoguće'' i preokrene zaostatak od dva gola. Gost je kao i njegov današnji rival kvalifikacije započeo u Ligi šampiona gde je nakon trijumfa nad Strugom, bolji od njega bio turska šampion Galatasaraj.

Litvanski šampion je za vikend dominanto savladao Hegelman sa 4:0, ali odbrana titule mu ne ide baš najbolje jer zaostaje šest bodova za vodećim Panevežisom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu