DERBI U RUSKOJ PRESTONICI: Srbin želi pobedu!

N.P.

20. 08. 2022. u 08:59

U GRADSKOM derbiju ekipa Dinama sastaje se sa Spartakom u meču 6. kola ruske Premijer lige.

ДЕРБИ У РУСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ: Србин жели победу!

Foto: Profimedia

Domaćin je u odličnoj formi, nema poraz od početka prvenstva. Izabranici Slaviše Jokanovića imaju učinak od dve pobede i tri remija uz gol-razliku 10:4. Popularni "policajci" trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova.

Dinamo je svoj poslednji trijumf u šampionatu imao na gostovanju Samari (2:0). Golove su postigli Roberto Fernandez u 13. i Vjačeslav Grulev u 60. minutu susreta. Srpski stručnjak forsira formaciju 4-1-4-1, sa najisturenijim napadačem Fedorom Smolovom, koji je ujedno i najbolji strelac tima sa četiri postignuta pogotka.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL


Spartak igra fenomenalno pobedio je u svakom u prethodna četiri meča u Premijer ligi. Puleni Giljerma Abaskala su lideri na tabeli sa 13 osvojenih bodova uz gol-razliku 14:3.

U poslednjoj utakmici pred svojim navijačima "crveno-beli" su nadigrali Soči rezultatom 3:0. Dvostruki strelac je bio napadač Kvinsi Promes dok je jedan gol postikao veznjak Anton Žinkovski. Mladi španski stručnjak će verovatno u današnji derbi ući sa formacijom 4-3-1-2, gde glavni reč na sredini terena ima centralni vezni Mihail Ignjatov. Najbolji strelac kod gostiju je gorepomenuti Promes koji je postigao šest pogodaka, a najviše asistencija ima Aleksandar Sobolev.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran 29. maja 2022. godine na stadionu "Lužnjiki" slavio je Spartak rezultatom 2:1. Fudbaleri Dinama nisu uspeli da osvoje sva tri boda protiv gradskog rivala na prethodna četiri derbija. U današnjem dvoboju favorita nema, obe ekipe su u dobro formi i neporažene su od početka šampionata. Savetujemo da pokušate sa golovima gde ih mi svakako očekujemo.


NAŠ PREDLOG: UG 2-4 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!