MOGU LI "LISICE" DO DRUGE U NIZU? Lester - Lids

V.D.

05. 03. 2022. u 11:37

U uvodnom meču 28. kola Premijer lige očekuje nas prvi meč u kome će gosti nastupiti sa novim trenerom

МОГУ ЛИ ЛИСИЦЕ ДО ДРУГЕ У НИЗУ? Лестер - Лидс

Foto: EPA-EFE/Catherine Ivill / POOL

Niz teških utakmica za Lids nastavlja se gostovanjem na "King Pauer" stadionu u Lesteru. Serija poraza i vrtoglavi pad na tabeli, upalila je alarm u upravi kluba sa Elan Rouda koja je reagovala i smenila Marsela Bijelsu.

Argentinski stručnjak uveo je Lids u Premijer ligi posle dugo godina pauze. Izborio opstanak u prvoj sezoni, ali ove godine jednostavno nije išlo. Nestalo je hemije, nestalo je jedinstva koje ih krasilo prošle godine.

Džesi Marš bivši trener Lajpciga, prihvatio se posla sa ciljem da Lids izbori opstanak. Lester je sredinom nedelje pobedio Barnli u gostima 0-2.

"Lisice" su uspele da se plasiraju u 1/8 Lige Koferencije gde će snage odmeriti sa francuskim Renom, već sledećeg četvrtka. Brendon Rodžers strateg Lestera može sebi da da oduška i odmori svoje glavne igrače ne bi li ih sačuvao za dvomeč na evropskoj sceni. Za nešto više u Premijer ligi ove sezone Lester jednostavno nema šansi. Ispali su iz oba kupa. Osvojili su "Komjuniti Šild" još na početku sezone. Grupnu fazu Lige Evrope završili na trećem mestu, takmičenje nastavili u Ligi Konferencije. Ipak verujemo da Lisice poseduju dovoljno kvaliteta da svojim navijačima podare još jednu pobedu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,9)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024