"KANARINCI" I "PČELE" U BORBI ZA OPSTANAK: Norič - Brentford

V.D.

05. 03. 2022. u 10:25

U 28. kolu engleske Premijer lige očekuje nas zanimljiv susret ekipa sa dna tabele.

КАНАРИНЦИ И ПЧЕЛЕ У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК: Норич - Брентфорд

FOTO: AP/Tanjug

Norič i Brentford zajedno su ušli u Premijer ligu.

Zeleno-žiti kao šampioni Čempionšipa, a crveno-beli kao pobednici plej ofa. Po ostvarenmim rezultatima u dosadašnjem delu sezone, lako se može desiti da oba tima posle samo jedne sezone napuste društvo najboljih.

Brentford je serijom poraza od sredine tabele skliznuo ka zoni ispadanja. Norič se od početka sezone nalazi na dnu tabele. Prednost domaćeg terena u borbi za opstanak obično je tas na vagi koji prevagne, međutim Norič je na domaćem terenu osvojio svega devet bodova što je premalo da bi se sačuvao premijerligaški status.

Brentford u gostima ne blista. "Pčele" van svog stadiona u proseku su postizale gol po utakmici. Utakmica koja i jednima i drugima bukvalno nosi šest bodova. Ko god da izgubi biće u velikom problemu.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,55)

TIP ZA HRABRIJE: 1 (kvota 3)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?