MITAR NE ŽELI DA SE ZAUSTAVI: Fulam - Blekburn

V.D.

05. 03. 2022. u 11:12

U 36. kolu engleskog Čempionšipa lider na tabeli dočekuje tim koji punih 10 godina čeka povratak u najjači rang takmičenja.

МИТАР НЕ ЖЕЛИ ДА СЕ ЗАУСТАВИ: Фулам - Блекбурн

Foto: Profimedia

Fulam nezadrživo hita ka povratku u Premijer ligu. Tim našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića već duže vreme je na prvom mestu na tabeli.

Dobra forma koju Fulam demonstrira iz kolo u kolo kod rivala uliva strahopoštovanje. Mitrović je već u februaru mesecu oborio rekord Čempionšipa po broju postignutih golova. Srpski reprezentativac nema nameru da se zaustavi na trideset i četri gola koliko ima postignutih u ovom trenutku.

Blekburn se posle poraza od Fulama sa 0-7 trgnuo, vezali su "Roversi" nekoliko pobeda. U jednom trenutku su bili na drugoj poziciji, ali su poslednjih nekoliko meča pali u formi. Fulam im je odmakao na tabeli, a rivali su ih sustigli. Očekuje ih gotovanje najboljem i najefikasnijem timu u Čempionšipu.

Fulam je na svom "Krejven Kotidžu" jednostavno prejak za rivale. Blekburn u gostima nije pobedio već pet utakmica. Pobeda Fulama je zagarantovana uz nove golove našeg Mitrovića.

NAŠ TIP 1 (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024