AKCIJA NA NOVOSADSKOM „ŠTRANDU“ : „Humanitarni ponedeljak“ za Andreja Glavonjića

S. BAJIĆ

30. 07. 2023. u 15:07

U PONEDELjAK 31. jula, akcija „Humanitarni ponedeljak“ na novosadskom kupalištu „Štrand“, biće namenjena dečaku Andreju Glavonjiću, obolelom od cerebralne paralize.

АКЦИЈА НА НОВОСАДСКОМ „ШТРАНДУ“ : „Хуманитарни понедељак“ за Андреја Главоњића

Privatna arhiva

Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije „Štranda“ od 8 do 19 časova.

Andrej je rođen 2016. godine, od svog šestog meseca oboleo je od cerebralne paralize zbog čega su mu potrebne terapije fizioterapeuta, logopeda, banjsko lečenje, hiperbarične komore, jahanje… U porodici jedan roditelj je 24 časa sa detetom zbog čega nije u mogućnosti da radi.

Zbog teške finansijske situacije roditelji su se obratili za pomoć kako bi Andrej mogao da nastavi sa terapijama. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za neophodne terapije fizioterapeuta, logopeda, banje, hiperbarične komore.

U akciji prikupljanja sredstava za Filipa Marjanovića, kako ističu organizatori "Humanitarnog ponedeljka", ukupno je prikupljeno 242.450 dinara pa pozivaju sugrađane, koji imaju potrebe za takvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu „Štranda“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave