NOVO RUHO: Kompletno opremljena sportska hala u Gložanu

S.B.

19. 02. 2021. u 22:58

SPORTSKA hala u Gložanu, kompletno opremljena zajedničkim ulaganjem iz pokrajinskog i opštinskog budžeta, u iznosu od 3,6 miliona dinara, mesto je gde đaci Osnovne škole "Jožef Marčok Dragutin", predškolci, sportisti i rekreativci iz tog i okolnih mesta mogu da igraju kolektivne sportove, da treniraju individualne i borilačke sportove, gimnastiku...

НОВО РУХО: Комплетно опремљена спортска хала у Гложану

NOVA OPREMA Dane Basta i Jasna Šproh sa saradnicima u Sportskoj sali u Gložanu/FOTO: Pres služba Pokrajinske vlade

To su juče prilikom posete sportskom objektu potvrdili Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i Jasna Šproh, predsednica Opštine Bački Petrovac i naglasili da je reč o opremi u skladu sa najnovijim standardima po kojima su stvoreni veoma dobri uslovi za bavljenje sportom.

REKVIZITI

SPORTSKA džala u Gložanu, opremljena je, između ostalog,  koševima sa elektropodizačima, pomoćnim koševima, ručnim semaforom, golovima za fudbal, zidnim vratilom, konopcima za penjanje, mornarskim lestvama, odskočnim daskama, niskim i visokim gredama...

- Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu izdvojio je 2,6 miliona za nabavku sportske opreme za halu u Gložanu, dok je Opština Bački Petrovac obezbedila milion dinara. U protekle četiri godine Opština Bački Petrovac je učestvovala na dosta konkursa koje smo raspisali, i njihove projekte smo finansirali sa 7,5 miliona dinara – rekao je  Basta i dodao da resorni sekretarijat radi na ulaganju u sportsku infrastrukturu, kako u opštini Bački Petrovac, tako i u celoj Pokrajini.  

Sa svoje strane, Jasna Šproh, je istakla da je hala u Gložanu odlično opremljena, te da se lokalna samouprava trudi da iskoristi sve moguće resurse koji su joj na raspolaganju, bilo da je reč o republičkim ili pokrajinskim konkursima, kako bi se ta opština što uspešnije razvijala.

                                       
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)