NIKOLA RAĐEN PROMOVISAN KAO TRENER TAŠA: Slavni vaterpolista motivisan da se dokaže i na vrućoj klupi

S. K.

06. 07. 2023. u 09:00

NIKOLA Rađen je i zvanično uplovio u trenerske vode. Slavni bek juče je u "hramu vaterpola" promovisan kao strateg novog superligaša Taša. Čuveni igrač, koji godinama vodi svoju Akademiju talenata nije krio uzbuđenje što će se dokazivati i kao stručnjak, i spreman je da svoje znanje i iskustvo prenese na mlade igrače.

НИКОЛА РАЂЕН ПРОМОВИСАН КАО ТРЕНЕР ТАША: Славни ватерполиста мотивисан да се докаже и на врућој клупи

Foto: N. Skenderija

- Novo zvanje, novo poglavlje za mene u životu. Drago mi je što sam izabrao Taš, gde ću moći da radim sa seniorskim timom, ali i sa mlađim kategorijama. Gledaćemo da kroz Akademiju Taša unapredimo rad sa mladima i sve podignemo na viši nivo. Uslovi na bazenu "Tašmajdan" su odlični, a klub se trudi da budu što bolji. Ono što mogu da obećam je da će da se radi dva puta dnevno, da će igrači biti selektirani tako da će najspremniji igrati utakmice. Ideja je da u rosteru imam preko 20 igrača. Sigurno je da je nova sezona za Taš biti kalendarski jako nezgodna, ali u našem smislu i interesantna, jer ću imati dosta vremena za pripreme. Ovo je veliki izazov za mene - istakao je Rađen.

Nikola je spreman za sve što ga očekuju na uvek vrućoj klupi:

- Moj trenerski staž je jako mali, ali vaterpolo znanje i iskustvo jako veliko. Mnogo sam naučio u klubovima i reprezentaciji, radio sa najboljim trenerima, igrao u najboljim ekipama na svetu. I to će mi pomoći da svoje znanje prenesem na mlade igrače, što seniore, što juniore. Probaćemo da sprovedemo sve moje ideje, da budemo pravi protivnici svakom velikanu u našoj ligi.

Nikola Milosavljević je na konferenciji za medije objasnio da se pre godinu i po dana rodila ideja da klubovi sa Tašmajdana (Beograda, Singidunim, Taš) spoje u jednu akademiju i nastave zajedno. I nada se da će sa Nikolom Rađenom napredovati.

- Na poziv bivšeg saigrača iz juniorske selekcije Vladimira Ljubenovića, razgovarao sam sa Milosavljevićem i Vujancem o potencijalnoj saradnji. Prihvatio sam ponuđene uslove. Za 20-ak počinjemo pripreme za prvu sezonu u Superligi Srbije, kao i u Regionalnoj. Uzbuđen sam - rekao je Rađen.

Spremao se od 2017.

NIKOLA Rađen je još kao igrač, 2017. počeo preko leta da radi u kampovima sa decom. To se pojačalo dve godine kasnije kada se iz moskovskog Dinama vratio u Crvenu zvezdu.

- Ovo je dosta odgovornije, reč je o seniorima, Superligi i želim da Taš uspešno parira svakom protivniku - kaže Rađen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)