STAZA "STENA" VEOMA TEŠKA: Naša najbolja skijašica Nevena Ignjatović održala prvi zvaničan trening u Pekingu

S. K.

12. 02. 2022. u 20:28

NEVENA Ignjatović je već osetila olimpijski stazu "Stena", na kojoj su se takmičili i muškarci.

СТАЗА СТЕНА ВЕОМА ТЕШКА: Наша најбоља скијашица Невена Игњатовић одржала први званичан тренинг у Пекингу

FOTO: OKS

Naša najbolja skijašica juče ujutro je imala prvi zvanični trening na Zimskim igrama u Pekingu. Srpkinja je krenula sa startnim brojem 45.

Prvoj dami našeg skijanja bio je ovo prvi spust posle povrede koju je zaradila pre nekoliko nedelja.

- Vozila sam taktički da bih osetila kakav je teren. Ovo je jedna od težih staza sa kojom sam se susrela od kada skijam. Teren možda i nije toliko težak, koliko je sneg koji je na stazi specifičan i trebaće mi još neko vreme da ga savladam. Takođe, nadam se i boljem vremenu u narednim danima, s obzirom na to da je danas bila slaba vidljivost i uslovi na stazi nisu bili najbolji za skijanje. Sve i svemu, zadovoljna sam i očekujem da budem spremna za moju glavnu disciplinu - alpsku kombinaciju - istakla je za sajt OKS Ignjatovićeva.

Srpkinja je i jutros imala trening, a u utorak će nastupiti u spustu, a dva dana kasnije će se takmičiti i u alpskoj kombinaciji.

Naša najbolja skijašica je u Olimpijskom selu razgovarala i sa predsednikom MOK Tomasom Bahom, koji se interesovao za njenu dosadašnju karijeru i na koliko Igara je učestvovala. Tom prilikom Bah je Neveni poklonio obeležja MOK i poželeo joj sreću. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije