ATANASIJEVIĆ PRED EP ODBOJKAŠA: Sledimo primer Novaka Đokovića!

Novosti online

13. 08. 2021. u 17:41

ODBOJKAŠI Srbije pripremaju se za odbranu zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, a pre povratka u Beograd posetili su bosanske piramide.

АТАНАСИЈЕВИЋ ПРЕД ЕП ОДБОЈКАША: Следимо пример Новака Ђоковића!

Aleksandar Atanasijević Foto N. Paraušić

Tokom boravka na Palama, igrači i stručni štab reprezentacije boravili su na mestu koje je među prvima otkrio teniski broj jedan Novak Đoković. 

Prvenstvo Evrope igraće se od 1. do 19. septembra. 

Izabranici Slobodana Kovača igraće u A grupi u Krakovu, a protivnici će im biti Belgija, Ukrajina, Poljska, Portugalija i Grčka. 

Aleksandar Atanasijević, jedan od brojnih asova ove generacije u razgovoru za "Žurnal" govorio je o do sada urađenom, a dotakao se i bronzanih odbojkašica sa Igara u Tokiju. 

Period povreda je za njim,  kao i paklenog ritma u Ligi nacija:

-Prošlo je skoro mesec dana kako smo se okupili i kako radimo. Tih 15 utakmica u 20 i nešto dana, je nešto sa čime se ne susrećemo ni u seozni. Jeste uzelo danak. Imali smo malo povređenih igrača, radili smo podeljeni u grupama, ali sada je sve na svom mestu.

Otkriva „Bata“ i jedan poseban dan predaha tokom treninga na Palama. Kratko i jasno, poseta „bosanskim piramidama“:

-Sigurno da smo bili znatiželjni. Novaku Đokoviću su one bile polazna tačka pred važna takmičenja.  Hteli smo da sledimo primer, zašto da ne.  Hvala Semiru Osmanagiću, koji nas je ugostio i približio sve to. Jeste posebna enrgija. Nama je bio prvi put. Iskoristili smo da upoznamo i taj deo Bosne i bilo je predivno. Suma sumarum, očekivano dobar period na Palama, rekao je Atanasijević.

Plava četa se posle Ukrajine vraća u prestonicu, gde bi trebalo da boravi sedam do deset dana odvojenih za finalnu glazuru. Put za Krakov, kaže Bata, planiran je za 31. jul.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju