POKLON ZA NAJBOLJEG TENISERA: Novaku dobio majicu sportskog kampa "Srbija te zove 2021"

B.B.

13. 08. 2021. u 13:44

DIREKTOR Doma učenika "Patrijarh Pavle" u Beogradu Saša Rokvić, posetio je Novaka Đokovića dok je boravio u Crnoj Gori i u znak zahvalnosti mu je uručio majicu sportskog kampa "Srbija te zove 2021". Najbolji teniser na svetu se zahvalio na poklonu i istakao da je pratio sve što se dešava u spoprtsko kampu.

ПОКЛОН ЗА НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА: Новаку добио мајицу спортског кампа Србија те зовe 2021

Novak Đokovi i Saša Rokvić

Prema rečima Rokvića, dom je u julu, ugostio decu koja žive u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji, ali i u SAD, Australiji, Švedskoj, Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Albaniji. Mališani su kroz sportsko-edukativne aktivnosti učili o istoriji Srbije, njenoj tradiciji i međusobnoj povezanosti. U kampu je učestvovalo oko 250 najtalentovanije dece, uzrasta od 12 do 15 godina.

- Za mlade sportiste su organizovani časovi košarke, rukometa, fudbala, odbojke i tenisa, a učitelji su bili naši najpoznatiji treneri - Milorad Kosanović, Bogdan Obradović, Željko Tanasković, Milan Gurović, Nenad Peruničić, kao i drugi mladi perspektivni treneri - istakao je direktor Rokvić. - Ideja je da sledeće godine kamp okupi oko 500 dece.

Inače, početkom maja najbolji teniser na planeti, posetio je Dom učenika "Patrijarh Pavle" i prijatno se iznenadio sadržajima koji su na raspolaganju učenicima koji stanuju.

- Oduševio se kada je video mural sa svojim likom koji je napravljen njemu u čast, na kom su popisane sve godine kada je osvojio grend slemove - kaže Rokvić. - On je potpisao mural i rekao da mu je veoma drago što vidi mnoštvo sportskog sadržaja u okviru doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)