SRBIN U CENTRU HAOSA: Simons prljavo faulirao Petruševa, koji mu nije ostao dužan (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2023. u 08:05

Košarkaši Filadelfije savladali su Bruklin u Njujorku sa 127:119 i tako došli do prve pobede u pripremnom periodu pred start sezone u NBA ligi. Akter u pobedi bio je i centar Srbije Filip Petrušev koji je odigrao najbolji meč do sada i za 21 minut ubacio sedam poena uz pet skokova i tri asistencije.

СРБИН У ЦЕНТРУ ХАОСА: Симонс прљаво фаулирао Петрушева, који му није остао дужан (ВИДЕО)

Foto AP

Filip Petrušev je odigrao najbolji meč do sada pošto je za 21 minut ubacio 7 poena uz 5 skokova i 3 asistencije.

Meč je ipak obeležio incident koji se dogodio posle jednog vrlo oštrog prekršaja nekadašnjeg košarkaša Filadelfije Bena Simonsa nad Petruševom, zbog čega je srpski košarkaš ušao u verbalni sukob sa Australijancem, međutim, sve se završilo bez fizičkog obračuna.

Najdeblji kraj izvukao je Patrik Beverli, koji je stao uz Filipa i nešto kasnije zbog ne baš prijatnog razgovora sa Simonsom zaradio drugu tehničku i automatsko isključenje.

- Bio je ovo znak čvrstine Petruševa, koji je pokazao da neće dozvoliti da tek tako bude guran i bacan na parket - izvestio je USA tudej, a nadovezao se Srbin:

- Bio je to samo jako, jako težak faul. Mislio sam da je to bilo nepotrebno jer nije mogao da dođe do lopte. Ne želim da kažem da je to bila prljava igra, ali bilo je toliko nepotrebno, pa sam mu to samo stavio do znanja. On je uzvratio, a svi su videli ostalo.

Što se učinka ostalih igrača tiče, Keli Ubre Džunior je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom, po 18 su dodali Heris i Rid, dok je Diante Melton imao 15 uz 10 asistencija i 8 skokova. Kem Tomas je u redovima Bruklina ubacio 18.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!