JASIKEVIČIUS "PECNUO" PARTIZAN? ''Moraš da imaš jak karakter da bi pobedio Real''

Novosti online

16. 05. 2023. u 22:23

Trener košarkaša Barselone Šaras Jasikevičijus izjavio je pred utakmicu sa Realom na Fajnl foru u Kaunasu, da bilo koji tim mora da ima jak karakter da bi pobedio madridsku ekipu.

ЈАСИКЕВИЧИУС ПЕЦНУО ПАРТИЗАН? Мораш да имаш јак карактер да би победио Реал

FOTO: M. Vukadinović

Katalonski klub je u četvrtfinalu bez muke u tri utakmice bio bolji od ekipe Žalgirisa, dok je Real tek posle pet utakmica uspeo da savlada Partizan.

- Imamo iskusne igrače, mi treneri smo uradili velike stvari ove sezone. To pomaže i sve je to mešavina detalja. Jedva čekamo utakmicu i nadamo se da će izaći dobro po nas - istakao je litvanski stručnjak, prenosi Sportklub.

Dodao je da povrede koje muče Real neće od madridskog kluba napraviti lošiji tim.

- Oni imaju dugačku klupu, iskusne trenere. Neće biti lošiji, biće drugačiji. Moraš da imaš jači karakter da bi pobedio Real Madrid. Igraće drugačije, ali ne mislim lošije. Ne znam da li nas smatraju za favorite. To je nevažno. Imamo šanse, siguran sam da oni misle isto tako. Samo dve utakmice su ostale" - zaključio je Jasikevičijus.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista