''ČUO SAM ŠTA JE ĐOKOVIĆ REKAO O MENI..." Holger Rune o predstojećem velikom duelu sa Novakom

Novosti online

16. 05. 2023. u 16:53

Holger Rune i Novak Đoković odigraće četvrtfinalni duel na mastersu u Rimu, a mladi Danac je govorio o tom meču.

ЧУО САМ ШТА ЈЕ ЂОКОВИЋ РЕКАО О МЕНИ... Холгер Руне о предстојећем великом дуелу са Новаком

Foto Instagram printscreen/holgerrune

Đoković i Rune su se sastali u novembru prošle godine na turniru u Parizu kada je Danac nakon preokreta uspeo da slavi u tom duelu sa 2:1. Smatra da se predstojeći meč neće razlikovati mnogo od tog duela.

- Da budem iskren, mislim da neće biti mnogo drugačije. Novak igra dobro na svim podlogama. Težak je rival gde god igrali sa njim. To je već pokazao. Osvojio je Rim čak šest puta. To samo po sebi govori da neće biti lako. Moraću da prikažem svoju najbolju igru. Pre toga ću se malo oporaviti, da bih bio spreman za ovaj duel, da odigram svoj najbolji tenis, jer će mi to biti potrebno.

Novak je na konferenciji istakao da ga Rune podseća na njega u prošlosti. Danac ne krije zadovoljstvo zbog te konstantacije.

- Da, čuo sam da je Novak to rekao o meni. To je zaista dobra stvar. Novak je zaista imao fenomenalnu karijeru. Ali da, osećam se sve bolje kako se bliži Rolan Garos. Osećam da sam blizu visokog nivoa. I dalje svakako mislim da neke stvari mogu da uradim bolje. I dalje ima vremena za to.

Nastavio je sa pohvalama Novaka.

- Ovaj meč će biti dobar izazov da vidim gde se nalazim. Novak je jedan od najboljih igrača koji su ikada uzeli reket. Dobro je što imam šansu da izazovem sebe i Novaka.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)