STANKOVIĆ PRED TSC: Očekuje nas mini derbi, Krstajić je fenomenalan čovek

Novosti online

02. 03. 2021. u 16:57

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će njegovi igrači imati ozbiljan zadatak u predstojećem meču protiv TSC-a, ali da su spremni da se nadigravaju sa timom iz Bačke Topole.

СТАНКОВИЋ ПРЕД ТСЦ: Очекује нас мини дерби, Крстајић је феноменалан човек

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipama protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te reči, a ko god bude želeo da se nadigrava mi ćemo biti spremni", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16.05 gostuju ekipi TSC-a u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 65 bodova, dok je TSC šesti sa 38 bodova.

Stanković je naveo da crveno-bele očekuje još jednom teško gostovanje, posle tri utakmice odigrane na strani.

"Ne bih da potcenjujem Radnički i Novi Pazar niti da umanjujem naše pobede. Bila su to dva teška gostovanja, pre svega mislim na ekipe protiv kojih smo igrali, a zatim i na klimatske uslove, jedan nestvarno mekan teren, drugi kao mermer u Nišu", rekao je Stanković.

"TSC je kompaktna ekipa, koja zna šta radi, dosta dobro se brani i ima ofanzivne tranzicije pogotovo sa našim bivšim igračem Jugom Stanojevim, koji je fenomenalan i dosta brz, tako da ćemo imati o čemu da vodimo računa", dodao je on.

Govoreći o nekadašnjem saigraču iz reprezentacije, a trenutnom treneru TSC-a Mladenu Krstajiću, Stanković je naveo da je Krstajić "fenomenalan čovek".

"Imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku", rekao je Stanković.

"Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah... Mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om. Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi", istakao je Stanković.

Stanković se još jednom osvrnuo na utakmice protiv Milana i istakao da je taj dvomeč arhiviran.

"Već sam rekao da su za mene moji igrači pobednici i uvek ću ih gledati kao pobednike. Što se tiče Milana on je arhiviran, izvučene su dobre stvari, naravno one loše nećemo smeti da ponavljamo u budućnosti", zaključio je Stanković.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024