STANKOVIĆ: Teško je posle Milana, fenomenalno prvo poluvreme

Novosti online

28. 02. 2021. u 19:46

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković pohvalio je igrače što su uspeli da se oporave posle eliminacije od Milana.

СТАНКОВИЋ:  Тешко је после Милана,  феноменално прво полувреме

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je posle eliminacije iz Lige Evrope uspela da nađe motiv u domaćim takmičenjima, a ceh su prvi plastili Novosađani koji su ispraćeni sa četiri komada.

– Pričali smo da je teško posle dva meča protiv Milana. Ipak, niko ne može da ima veći motiv od nas. U prvom poluvremenu smo igrali fenomenalno, u drugom je pao ritam. Drago mi je zbog Kataija koji se vratio na pravi način i to pogotkom. Bitno je da su svi izašli na nogama i da nije bilo povređenih. Sada se okrećemo meču u sredu – rekao je Stanković za televiziju Arena sport.

Novosađani su izgubili sa 4:0, a trener Branko Žigić je na teren izveo dosta mladih igrača.

– Čestitke Crvenoj zvezdi , koja je potvrdila ulogu favorita, a to pokazuje i tabela. Drago mi je da se predstavila u pravom svetlu u Italiji. Šetta za prolaz. Mi nismo mnogo izgubili. Dobili smo neke mlade igrače, a tu mislim i na dva debitatna. Imali smo sedam igrača mlađih od 21 godine. Proleter treba da razmišlja o budućnosti. Mi treba šansu da tražimo na našem terenu, a ne protiv Zvezde. Time ne umanjujem njihovu pobedu. Mladi fudbaleri Proletera su narasli i čestitam im – rekao je Žigić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju