VUČIĆ: Da sam se ja pitao bilo bi publike na Zvezda - Milan

Novosti online

23. 02. 2021. u 22:09

ВУЧИЋ: Да сам се ја питао било би публике на Звезда - Милан

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i zabrani okupljanja koja je i dalje na snazi i tom prilikom dotakao se utakmice Crvena zvezda -Milan

"Da ste mene pitali, ja bih voleo da je bila publika na Zvezda – Milan, jer mislim da 5.000 ljudi na onolikom stadionu ne bi ništa značilo", rekao je Vučić u svom obraćanju i dodao:

"Ali, kao što ste videli, nijednu reč nisam rekao, podržaću svaku odluku štaba i podržao sam da ne bude publike. Nema tu velike filozofije, ako smo krenuli da se oslanjamo na stručnjake i eksperte od početka, tako ćemo i da završimo", izjavio je Vučić.

(KURIR) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (34)

Lara

23.02.2021. 23:01

Много смо се опустили доласком вакцине, јесте супер је ...али ако се не придржавамо мера, бројеви заражених има само да расту !

Marijana

24.02.2021. 06:02

Mere kriznog štaba svako od nas građana mora da poštuje što većina građana i čini, na žalost ima onih koji se inate samo nije jasno kome. Treba da budemo svesni jer jedino tako možemo da budemo pobednici protiv kovida.

MM

24.02.2021. 07:04

Bez obzira na ogromnu ljubav prema Zvezdi, trebaju se ispoštovati mere koje su poštovane kao i do sada, jer bez toga je prosto neophodno izdržati ovaj oporavak.

Jovana

24.02.2021. 09:24

Mnogima je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, ali zdravlje je, ipak, "najvažnija glavna" stvar. Razmem ostrašćene fanove fudbala, ali verujem da i oni razumeju okolnosti i potrebu za ovakvim merama.