LALATOVIĆ POSLE TSC-a: Ovo je derbi severa velike naše Srbije

Tanjug

subota, 01. 08. 2020. u 08:13

ЛАЛАТОВИЋ ПОСЛЕ ТСЦ-а: Ово је дерби севера велике наше Србије

Foto: N.Paraušić

TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović posle utakmice protiv TSC-a u Senti (2:2) emotivno je odgovorio na provokaciju jedne navijačke grupe domaćina, porukom da je meč bio derbi severa velike naše Srbije.

Jedna navijačka grupa TSC-a, koji je iz Bačke Topole gde mahom žive pripadnici mađarske manjine, tokom dana je na Fejsbuku ovaj meč nazvala "derbijem juga" sa aluzijom na veliku Mađarsku.


- Moraju svi da znaju - zbog svih aktera ovde, pa i svih ostalih u celoj Srbiji. Ovo nije bio derbi ne znam kakav i ovo nije bio derbi da je bio srpski derbi - da se to jednom zna, ovo je bio derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće na svetu, i to mora da se zna. U Srbiji se igra srpski derbi i ne može da se igra drugačiji derbi. Danas se igrao srpski derbi, derbi velikog severa Srbije, velike Vojvodine", emotivno je rekao Lalatović posle utakmice za televiziju "Arena sport".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Istvan

01.08.2020. 14:30

Podrška gospodinu Lalatoviću! Takozvana "navijačka grupa" BLUE BETYARS, koja je prisutna na svakoj utakmici koju igra FK TSC BAČKA TOPOLA, i koja NIJE SAMO iz Bačke Topole, već sa svih "zainteresovanih strana" (veliki broj je je iz Temerina...) je u stvari jedan takozvani "magyar tabor" okupljen oko ideje uskrsnuća velike Mađarske, začinjene koloritom mržnje prema državi Srbiji. Čudi činjenica da odgovorni u ozbiljnom klubu TSC to još uvek "nisu primetili". Inače u Bačkoj Topoli i šire, u velikoj većini postojimo i mi, normalni navijači kluba TSC, koji se ne delimo ni po veri ni po naciji, ali na žalost ovi eksponirani naci - elementi velika su bruka za sve nas. Hvala Vam gospodine Lalatoviću. Delimo Vaše mišljenje. Iskreni navijači TSC BAČKA TOPOLA.

leon

01.08.2020. 15:41

Lalatoviću ostavi se lupetanja ,to je severna Srbija ,ostavite se tog velika Srbija . Sam čoveče upadaš u neke zamke a novinari jedva čekaju da naprave neku priču o velikoj Srbiji .