NE PRESTAJU PROBLEMI ZA JUVENTUS: Kristijano Ronaldo spremio tužbu protiv "stare dame"

Novosti online

16. 09. 2023. u 14:11

ZA Juventis nikako da se završe problemi. Najpre je Leonardo Bonući odlučio da tuži kluba, a isto se sprema da uradi i Kristijano Ronaldo.

НЕ ПРЕСТАЈУ ПРОБЛЕМИ ЗА ЈУВЕНТУС: Кристијано Роналдо спремио тужбу против старе даме

FOTO: AP

Naime, "stara dama" duguje Portugalcu skoro 20.000.000 evra. Klub je tokom virusa korona imao problema sa finansijama. Pokušao je da ih reši i sve to se odrazilo na igrače.

Kako prenosi italijanski mediji fudbaler Al Nasra je već razgovarao sa tužilaštvom u Torinu o situaciji, nakon čega je doneo odluku da tuži Juventus.

- Ronaldo se sprema da novac traži pravnim putem. Da stvari budu gore za Juventus, čelnici kluba imaju saslušanje pred Arbitražnim sudom zbog finansijskih malverzacija - navodi se u tekstu italijanske "Republike".

Portugalac je dres velikana iz Torina nosio od 2018. do 2021. godine. U tom periodu odigrao je 98 utakmica i postigao 81 gol.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)