IVANIĆ ZABELEŽIO NAJVIŠE ASISTENCIJA ZA CRVENO-BELE U PROŠLOJ SEZONI: Mića namestio 15 golova

Novosti online

10. 06. 2023. u 21:30

Najbolji asistent osvajača duple krune u protekloj sezoni je Mirko Ivanić. Zvezdin kreator pokazao se kao najbolji paker jer je zabeležio 15 proigravanja za pogodak, računajući sva takmičenja.

ИВАНИЋ ЗАБЕЛЕЖИО НАЈВИШЕ АСИСТЕНЦИЈА ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ У ПРОШЛОЈ СЕЗОНИ: Мића наместио 15 голова

FOTO: M. Vukadinović

Vihorni vezni fudbaler je odigrao 41 meč, ukupno 2.932 minuta, a uspeo je da postigne i 11 golova, što najbolje govori koliko je bio koristan za ekipu.

 U Superligi Srbije Ivanić je ostvario 12 asistencija i to  na susretima sa niškim Radničkim, Kolubarom, Radnikom, Voždovcem, Čukaričkim, Novim Pazarom i ekipom TSC. Najraspoloženiji je bio protiv popularnih “Zmajeva”, gde je na jednom susretu zabeležio het-trik asistencija. 

Kada je u pitanju najmasovnije takmičenje, Ivanić je direktno učestvovao u osvajanju pehara Kupa Srbije kada je proigrao Aleksandra Pešića za Zvezdin drugi gol na finalnoj utakmici, ujedno pobedonosni. 

Na međunarodnoj sceni Mića je imao proigravanje  u kvalifikacijama za Ligu šampiona u ubedljivoj pobedi protiv Pjunika na Marakani, dok je u grupnoj fazi Lige Evrope namestio jedan pogodak u trijumfu nad Ferencvarošem na stadionu “Rajko Mitić”. 

Navikli smo na prepoznatljiv tandem Katai - Ivanić, međutim u sezoni koja je nedavno završena sjajni tehničar je najviše kombinovao sa Bukarijem kome je asistirao u četiri navrata. Kings Kangva je dobio tri lopte od Ivanića koje je pretvorio u pogodak, a Aleksandar Pešić, Gelor Kanga i Milan Pavkov po dve. Takođe, za po jedan gol na svom kontu Aleksandar Katai i El Fardu Ben mogu da se zahvale upravo Ivaniću. 

Zavidnim učinkom u ovom segmentu igre, u Zvezdi se još mogu pohvaliti Gelor Kanga sa 13, odnosno Aleksandar Katai sa 12 asistencija.

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda