"VIDEO SAM DOSTA KOŠARKE, ALI JOKIĆ..." Gazda Nagetsa o blagu koje Kolorado ima

Novosti online

10. 06. 2023. u 15:37

POVEO je Denver 3:1 u velikom finalu NBA lige protiv Majamija, a vlasnik Nagetsa Sten Kronke nije mogao da sakrije oduševljenje.

ВИДЕО САМ ДОСТА КОШАРКЕ, АЛИ ЈОКИЋ... Газда Нагетса о благу које Колорадо има

FOTO: Tanjug/AP

Kronke, koji je takođe i vlasnik fudbalskog kluba Arsenal sa oduševljenjem je govorio o uspehu koji klub iz Kolorada ostvaruje.

- Ovaj klub za 47 godina nije osvojio ligu, pa je ovo finale jako uzbudljivo za grad. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića, Džamala … draftovali smo talente kao što su Majkl Porter, Braun ove godine. To je sjajna grupa momaka i zaista sam srećan zbog njih, rekao je Kronke.

Posebno se dotakao Nikole Jokića koji je izrastao u lidera tima.

Tanjug/AP

- Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Video sam dosta košarke, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou… Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je impresivan igrač.

Istakao je da prethonih godina ni okolnosti nisu bile na njihovoj strani.

- Pre dve godine, kada smo doveli Arona Gordona i videli sve ove momke kako rade zajedno, mislili smo da smo na pravom putu da pobedimo. Ali Džamal ​​Marej se povredio, a zatim i Majkl Porter. Nikad ih nismo videli da igraju zajedno i zdrave. Oni su sjajan tim i odlična grupa, zaključio je Kronke.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)