SRBI SU HOMOGENI, VIDITE ŠTA JE URADIO "PIKSI": Selektor Crne Gore strahuje od "orlova" u kvalifikacijama za Euro

Novosti online

09. 10. 2022. u 20:06

DANAS je žrebom u Frankfurtu odlučeno da će se nacionalna selekcija Crne gore u kvalifikacijama za Euro 2024. naći u grupi sa Srbijom, Mađarskom, Litvanijom i Bugarskom.

СРБИ СУ ХОМОГЕНИ, ВИДИТЕ ШТА ЈЕ УРАДИО ПИКСИ: Селектор Црне Горе страхује од орлова у квалификацијама за Еуро

FOTO: FSS

Selektor naših komšija Miodrag Radulović analizirao je predstojeći kvalifikacioni ciklus.

- Dobili smo jednu rezultatski veoma zahtevnu grupu. Srbija i Mađarska u poslednje vreme prikazuju izvanredne partije. Pokazatelj toga je učešće Srbije na Mundijalu. To je ekipa koja je izuzetno homogena. Dragan Stojković je na najbolji mogući način uklopio ekipu, vidite i sami kakve rezultate postižu. Mađarska iz godine u godinu napreduje i postiže izvanredne rezultate. Pokazala je to i Liga nacija i utakmice sa Engleskom i Nemačkom. Ima malo i simbolike - naša selekcija je prvu utakmicu odigrala sa Mađarskom. Nadam se da ćemo i posle ovih utakmica imati lep osećaj kao posle one prve - rekao je Radulović, preneo je zvanični sajt Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Foto: N.Paraušić

Početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo je u martu sledeće godine, a UEFA je saopštila da će naknadno objaviti raspored utakmica.

 - Bugarska sa novim selektorom Mladenom Krstajićem kreće u formiranje nove ekipe. Poslednji rezultati su im bili za poštovanje. Litvanija je zbog putovanja i vremenskih uslova zahtevna. Nije lako gore igrati. Jedna grupa ujednačenog kvaliteta, biće neizvesno do kraja. Nadam se da ćemo uz veliko požrtvovanje, odgovornost i ispravljanje nekih stvari koje nisu bile dobre u Ligi nacija, uspeti da na kraju ostvarimo svoje ciljeve - poručio je Radulović.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana