SRBINE, MAJSTORE! Aleksandar Mitrović protiv Mančester sitija izveo čaroliju (VIDEO)

D. N.

05. 02. 2022. u 20:26

ALEKSANDAR Mitrović je i protiv moćnog Mančester sitija pokazao kakav je majstor fudbala.

СРБИНЕ, МАЈСТОРЕ! Александар Митровић против Манчестер ситија извео чаролију (ВИДЕО)

Tviter / F1avs

Srbin nestvarno rešeta mreže u Čempionšipu, ali u FA kupu nije uspeo da postigne gol u porazu od aktuelnog šampiona Premijer lige (1:4). 

Ipak, to ga nije zaustavilo da oduševi navijače Fulama.

On je na sjajan način odigrao u akciji koja je njegovoj ekipi i donela prednost: okrenut leđima golu rivala, na sredini terena je loptu koju mu je dodao defanzivac "iz prve" dodao iza sebe, ka Hariju Vilsonu, na desnom krilu. Nedugo zatim, Vilson je postao asistent, jer je proigrao Karvalja koji je postigao gol:

- Ova lopta upućena od strane Mitrovića je ona strana njegove igre koju potpuno zanemaruju ljudi koji tvrde "Ne može on to da uradi u Premijer ligi". Gledajući ga iz nedelje u nedelju, vidite da je on više od golgetera. Naročito u ovom sadašnjem timu Fulama,napisao je na Tviteru jedan od navijača pomenutog londonskog kluba, uz snimak Mitrovićeve majstorije.

Podsetimo, preko Stonsa i Gundogana "građani" su za samo sedam minuta preokrenuli rezultat, uz 2:1 se i otišlo na veliki predah, a onda je Rijad Marez sa dva svoja pogotka postavio konačan rezultat.

Srpski reprezentativac je na terenu bio 75 minuta kada ga je zamenio Muniz Rodrigo. Meč je već uveliko bio rešen, pa je trener Marko Silva želeo da bar malo odmori Mitrovića za naredne izazove koji čekaju Fulam.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima