BRANKO ĐURIĆ PODRŽAO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Smutijem "teraju" koronu

M. Ć.

28. 06. 2020. u 22:54

MNOGE javne ličnosti iz Srbije i regiona su, prethodnih dana, putem društvenih mreža poslale poruke podrške Novaku Đokoviću, posle informacije da je pozitivan na kovid 19, i tako stale u odbranu prvog tenisera sveta nakon kritika kojima je bio izložen od strane pojedinih svetskih medija zbog organizovanja "Adrija tura". Među slavnim glumcima koji su stali uz Noleta je i Branko Đurić.

БРАНКО ЂУРИЋ ПОДРЖАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Смутијем терају корону

Foto: Instagram/branko_djuric_djuro

Popularni Đuro se, na sebi svojstven način, oglasio na "Instagramu". Okačio je fotografiju gde njih dvojica nazdravljaju jednim zdravim smutijem.

- Nazdravlje! - napisao je glumac u komentaru slike, uz haštag na engleskom, "korono, idi kući". Ovakav njegov potez, očekivano, izmamio je brojne komentare oduševljenih pratilaca. Nanizale su se poruke poput "Pozdrav za kraljeve", "Od dva brata deca", "Veliki pozdrav iz vrelog Sarajeva za dva velika gospodina", "Pozdrav iz Splita"... Javio se i jedan šaljivdžija sa pitanjem da li smuti leči koronu.

Đokovića su, prethodno, od glumaca podržali i Miloš Biković, Dragan Jovanović, Sloboda Mićalović, Emir Hadžihafizbegović, Andrija Milošević...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

na zdravlje! @djokernole #vegansmoothie #coronagohome

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on Jun 27, 2020 at 4:41am PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)