"DROGIRANE FALŠIRAJU I BAULJAJU PO PODU": Karleuša žestoko odbrusila "koleginicama" sa estrade (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2023. u 09:57

JELENA Karleuša važi za jednu od retkih javnih ličnosti sa prostora Balkana koja svoju popularnost i uticaj u društvu koristi kako bi podigla svest i govorila o brojnim društveno odgovornim temama o kojima mnogi ćute.

ДРОГИРАНЕ ФАЛШИРАЈУ И БАУЉАЈУ ПО ПОДУ: Карлеуша жестоко одбрусила колегиницама са естраде (ФОТО)

Foto: Igor Marinković

Karleuša se neretko zbog svojih stavova nađe na meti koleginica i nekadašnjih prijateljica sa estrade, te su u poslednje vreme sve češće uvrede i prozivke na Jelenin račun od strane njenih bivših estradnih drugarica, poput Ane Nikolić i Dare Bubamare.

Ana Nikolić je nedavno "potkačila" Karleušu, nazvavši je "estradnom privrednicom bez pokrića i rezultata", dok je Dara Bubamara osula paljbu po Jeleni zbog dokaza koje je iznela kako bi potvrdila da je Darina nova pesma "Koka roka" pisana upravo za Jelenin dugoiščekivani album "Alfa".

Kako piše Espreso, javnost nije navikla da Jelena na ovakve stvari ćuti, te je bilo samo pitanje trenutka kada će odgovoriti koleginicama. Ovog puta je bila blaža nego inače, pa je u otvorenom pismu na svom Instagramu priznala da joj je žao koleginica i objasnila zbog čega je to tako.

- U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih "estradnih umetnica", kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem... Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, "umom" i telom bez fotošopa... Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u du*eta - nešto mi bude žao - počela je Karleuša, pa dodala:

- Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvek ide njihov i snimak ili slika, i ja prosto ostanem bez teksta (Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada na #ALPHA. Verujte, samo je privremeno stanje) - zaključila je Jelena Karleuša.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: ISKRENO: Nataša Bekvalac o odgajanju dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju