ORBAN ZAHVALIO DODIKU: Zajedničkim snagama ćemo prebroditi predstojeće izazove i teške odluke

Novosti online

22. 04. 2022. u 15:24

PREMIJER Mađarske Viktor Orban zahvalio je srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na čestitki koju mu je uputio povodom pobede na parlamentarnim izborima i podršci koju su u proteklim mesecima dobijali od vodećih zvaničnika Republike Srpske i pripadnika srpske zajednice u Mađarskoj.

ОРБАН ЗАХВАЛИО ДОДИКУ: Заједничким снагама ћемо пребродити предстојеће изазове и тешке одлуке

Foto: EPA

Mađarski premijer je u pismu zahvalnosti upućenom srpskom članu Predsedništva BiH izrazio uverenje da će zajedničkim snagama uspeti prebroditi predstojeće izazove i teške odluke, preneli su banjalučki mediji.

- Na osnovu poverenja i podrške dobijene od birača i ubuduće ćemo odlučno zastupati pitanje evropske integracije Zapadnog Balkana, odnosno nastavićemo da promovišemo stav da bi zvaničnicima Evropske unije bolje bilo da razgovaraju sa liderima regiona nego da govore o njima - istakao je Orban.

Orban je poželeo Dodiku dobro zdravlje i nove uspehe u obavljanju odgovorne dužnosti, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!