SA NAPADAČEM OČI U OČI: Pretio policiji nožem, detalji stravičnog zločina u Parizu (VIDEO)

G. Čvorović, stalni dopisnik iz Pariza

16. 10. 2020. u 19:57

СА НАПАДАЧЕМ ОЧИ У ОЧИ: Претио полицији ножем, детаљи стравичног злочина у Паризу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TV BFM

STRAVIČAN zločin dogodio se u petak popodne, kada je napadač odsekao glavu žrtvi u predgrađu Pariza, nasred ulice, oko 17 sati popodne, u mestu Konflen Sent Onore u oblasti Ivlin, na tridesetak kilometara severozapadno od francuske prestonice.

Opštinska policija je obavestila svoje kolege antikriminalističke policije da je pronađeno telo muškarca bez glave, posle čega se interventna ekipa pojavila za svega nekoliko minuta.

Susreli su se u obližnjem mestu Eranji oči u oči s napadačem koji je i njima zapretio nožem dugim više desetina santimetara.

Policajci su tražili da se preda, ali je on to odbio, a kada se ustremio na njih, usledili su pucnji iz službenog oružja. Ubrzo je preminuo od posledica ranjavanja.

Napad se dogodio u mirnom kraju, u blizini škole, u vreme kad deca izlaze s produžene nastave, pred dosta svedoka. Sud je odmah pokrenuo antiterorističku istragu. Ministar untutrašnjih poslova Žerald Darmanen je zbog toga prekinuo službenu posetu Maroku i uputio se na mesto zločina.

Ceo okrug je u petak uveče bio pod jakim policijskim nadzorom. Građani su pozvani da ostanu kod svojih kuća i da ne izlaze na ulicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

buki

18.10.2020. 10:46

@Bobi Vranje - Možemo mi koliko hoćemo da ih podržavamo, ako oni sami sebi ne misle dobro. Dok LePenova ne dođe na vlast, nema njima da svane, a pitanje je da li i ona sada može da pomogne, s obzirom da je prilično kasno.