SA NAPADAČEM OČI U OČI: Pretio policiji nožem, detalji stravičnog zločina u Parizu (VIDEO)

G. Čvorović, stalni dopisnik iz Pariza

16. 10. 2020. u 19:57

STRAVIČAN zločin dogodio se u petak popodne, kada je napadač odsekao glavu žrtvi u predgrađu Pariza, nasred ulice, oko 17 sati popodne, u mestu Konflen Sent Onore u oblasti Ivlin, na tridesetak kilometara severozapadno od francuske prestonice.

СА НАПАДАЧЕМ ОЧИ У ОЧИ: Претио полицији ножем, детаљи стравичног злочина у Паризу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TV BFM

Opštinska policija je obavestila svoje kolege antikriminalističke policije da je pronađeno telo muškarca bez glave, posle čega se interventna ekipa pojavila za svega nekoliko minuta.

Susreli su se u obližnjem mestu Eranji oči u oči s napadačem koji je i njima zapretio nožem dugim više desetina santimetara.

Policajci su tražili da se preda, ali je on to odbio, a kada se ustremio na njih, usledili su pucnji iz službenog oružja. Ubrzo je preminuo od posledica ranjavanja.

Napad se dogodio u mirnom kraju, u blizini škole, u vreme kad deca izlaze s produžene nastave, pred dosta svedoka. Sud je odmah pokrenuo antiterorističku istragu. Ministar untutrašnjih poslova Žerald Darmanen je zbog toga prekinuo službenu posetu Maroku i uputio se na mesto zločina.

Ceo okrug je u petak uveče bio pod jakim policijskim nadzorom. Građani su pozvani da ostanu kod svojih kuća i da ne izlaze na ulicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna