DEČAK STRADAO SPASAVAJUĆI MLAĐEG BRATA: Policija prinašla telo u reci

Novosti online

18. 08. 2020. u 21:15

PENTAESTOGODIŠNjI dečak tragično je nastradao nakon što je skočio u reku Tis kako bi spasao mlađeg brata. Anas El Rafai iz Darlingtona u Britaniji proglašen je herojem.

ДЕЧАК СТРАДАО СПАСАВАЈУЋИ МЛАЂЕГ БРАТА:  Полиција принашла тело у реци

Zoran Jovanović

Policija je danas imenovala dečaka nakon što je njegovo telo izvučeno iz reke, piše Miror.

Njegov nestanak prijavljen je oko 17 sati popodne u ponedeljak, a telo je nađeno oko ponoći. Meštani navode da je dečak pokušavao da spasi brata kada ga je reka odnela.

Još jedan dečak je u tom trenutku bio u vodi pokušavajući da spase 15-godišnjaka.

- Anas je bio zdrav mladić, bio je veoma popularan u školi. Oćajni smo i nedostaje nam mnogo - naveli su njegovi roditelji.

Na društvenim mrežama su mnogu lokalci odali počast dečaku koji je umro kao heroj.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)