MAJKROSOF UKIDA SVOJ PRETRAŽIVAČ: Internet Eksplorer odlazi u prošlost 2021. godine

Tanjug

18. 08. 2020. u 20:44

U MAJKROSOFTU planiraju da od 17. avgusta 2021. godine ukinu podršku za veb pretraživač Internet Eksplorer (Internet Explorer, IE) u svim aplikacijama i servisima u sklopu paketa Microsoft 365.

МАЈКРОСОФ УКИДА СВОЈ ПРЕТРАЖИВАЧ: Интернет Експлорер одлази у прошлост 2021. године

Foto: Tanjug/AP

Među tim servisima su Office 365, OneDrive, Outlook i drugi, ali kako najavljuju iz ove kompanije, biće takođe ukinuta i podrška za IE 11 za web aplikaciju Microsoft Teams i to već od 30. novembra ove godine, prenosi portal Verdž.

Edž (Edge), novo izdanje Majkrosoft web pretraživača koji se temelji na softveru Chromium, sadrži podršku koja bi kompanijama trebalo da olakša prelaz s Internet Explorer-a sve dok Microsoft ne ukine podršku za IE 11 u sklopu operativnog sistema Windows 10, prenosi portal.

Starija izdanja Edža trebalo bi da ostanu bez podrške od 9. marta naredne godine, nakon čega više neće primati sigurnosne nadogradnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni