REKLI DA NEĆE ZATRUDNETI: Posle 11 pobačaja desilo joj se čudo

Novosti online

31. 07. 2020. u 23:35

KIM Peca (37) godinama se borila da ostane u drugom stanju.

РЕКЛИ ДА НЕЋЕ ЗАТРУДНЕТИ: После 11 побачаја десило јој се чудо

Fejsbuk

Nakon što je pre 13 godina rodila ćerku Kloi, mislila je da više nikada neće moći da ima decu. Lekari su joj dijagnostikovali policistični jajnik. Kada je izgubila svaku nadu, posle 12 godina desilo se pravo čudo.

Nakon što se Kim porodila i na svet donela prelepu ćerku Kloi, odlučila se za još jedno dete. Na redovnim kontrolama posle porođaja, doktori su za nju imali loše vesti, otkrili su joj policistični jajnik, piše Miror.

U trenutku kada su joj lekari saopštili da više neće moći da iznese trudnoću do kraja, Kim nije prestala da veruje u čuda. Za punih 12 godina, imala je 11 pobačaja. Pila je jake lekove, i verovala da će jednog dana svojoj ćerkici roditi brata ili sestru.

U aprilu ove godine Kim i njen suprug Mikel (39) konačno su dočekali bebu Oli.

- Počela sam da mislim da se to nikada neće dogoditi, bilo mi je mnogo teško kada oko sebe vidim trudne devojke. Ja nisam ljubomorna, samo mi je bila žao što ja to ne mogu.

Ali pokušavala sam, jer sam želela da ćerki rodim brata ili sestru. Nisam htela da odustanem, već sam se suočavala sa problemom, i pobedila! - rekla je Kim.

Fejsbuk

 

- Dok sam bila trudna sa Oli, bila sam jako uplašena. Ukupno 11 puta sam izgubila bebu, i nisam mogla da se radujem. Svaka žena kad sazna da je trudna raduje se, ja nisam mogla. Mnogo sam patila, svaki put kada bi izgubila dete bila sam depresivna, i svaki put sam se nadala da će sve biti u redu. U jednm momentu sam se zapitala, koliko dugo ću još moći - priča majka.

- Dobila sam kontrakcije 25. aprila, tada sam otišla u bolnicu, i zadržali su me. Puna tri dana, beba nije htela da izađe. Tokom pregleda doktori su ustanovili da bebi puls raste, i tada su otpočeli porođaj.

Tokom porođaja sam izgubila dve i po litre krvi, bila sam u jako teškom stanju, ali sam uspela i to da izdržim - opisuje Kim najleši dan u životu.

- Ja se divim Kim, uspela je da iznese trudnoću i ostane vedrog duha posle svega. Zaista je zaslužila ovo, i drago mi je da je napokon vidim srećnu. Sada je naša porodica baš onakva kakvu smo želeli -  rekao je Kimin suprug Mikel.

- Samo želim da kažem svim ženama koje su u istoj situaciji u kojoj sam ja bila, da nikada ne odustaju, snovi se ostvaruju - poručile je Kim, piše Miror.

(blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)