ŠEF AMAZONA: Vratite se u kancelarije ili tražite posao drugde

Tanjug

30. 08. 2023. u 13:04

ŠEF Amazona Endi Džesi poručio je zaposlenima ove kompanije da se vrate radu iz kancelarije ili da potraže posao na drugom mestu.

ШЕФ АМАЗОНА: Вратите се у канцеларије или тражите посао другде

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi Biznis insajder, Džesi je na internom sastanku Amazona rekao zaposlenima da moraju da rade iz kancelarije bar tri puta nedeljno.

On je zaobišao pitanja nekih učesnika sastanka koji su se interesovali kako se došlo do te odluke.

- Prošlo je vreme politike neslaganja i izvršavanja - istakao je Džesi, dodavši da nije u redu da neki zaposleni rade bar tri dana iz kancelarije, dok drugi odbijaju da to učine.

Politika neslaganja i izvršavanja (disagree and commit) je menadžerska praksa u Amazonu po kojoj su zaposleni u obavezi da osporavaju predloge kada se sa njima ne slažu, ali istovremeno moraju da ih u potpunosti izvršavaju kada je doneta odluka.

Amazon polako zaoštrava retoriku prema onima koji ne žele da se povinuju politici povrataka u kancelariju bar tri puta nedeljno.

Kako je Insajder ranije preneo, kompanija je prošlog meseca uvela meru prema kojoj će svaki zaposleni koji se ne pridržava rada u kancelariji bar tri puta sedmično biti primoran na "dobrovoljni otkaz".

Amazon je prethodno odbacio peticiju protiv politike povratka u kancelariju koju je potpisalo oko 30.000 zaposlenih ove firme.

BONUS VIDEO: RTS PREKINUO PROGRAM: Srčani udar, pa reanimacija - trenutak kada se snimatelj srušio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu