„OSLOBODITE TRAMPA“: Zatvorska slika bivšeg predsednika SAD na majicama, šoljama i donjem vešu (FOTO)

Novosti online

25. 08. 2023. u 22:23

DONALD Tramp Mlađi počeo je da prodaje majice i postere sa očevom slikom iz okružnog zatvora Fulton u Atlanti.

„ОСЛОБОДИТЕ ТРАМПА“: Затворска слика бившег председника САД на мајицама, шољама и доњем вешу  (ФОТО)

Foto Tanjug/AP

Fotografija bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u trenutku kada je stigao u zatvor, postala je viralna, a njegov sin je to odmah komercijalizovao.

Ubrzo nakon što je kancelarija šerifa okruga Fulton objavila fotografiju nastalu prilikom hapšenja, što je prvi put da se tako nešto desilo bilo kom predsedniku SAD, Donald Tramp Mlađi objavi je poruku na društvenoj mreži Iks (Tviter) najavljujući novu liniju majici, šolja i postera sa likom svog oca, uz natpis „Oslobodite Trampa“.

Majica košta 29,99 dolara, šolja se prodaje za 15,99 dolara, poster je 19,99 dolara, a sin bivšeg predsednika je istakao da će sav prihod od prodaje robe otići u Fond za pravnu odbranu „za borbu protiv tiranije i ludila koje vidimo pred nama”.

-Za razliku od mnogih, ja neću pokušavati da profitiram od ovoga, već ću učiniti sve što mogu da pomognem, napisao je Tramp Mlađi.

U međuvremenu, mnogi Trampovi poštovaoci su na onlajn platformama počeli da prodaju svakakvu robu sa fotografijom iz zatvora, uključujući i ženske gaćice, prenosi RT.

Tramp se u četvrtak predao u zatvoru okruga Fulton u Atlanti, u Džordžiji, nakon što je optužen za nekoliko krivičnih dela povezanih sa njegovim navodnim pokušajem da poništi rezultate predsedničkih izbora u Džordžiji 2020.

Bivši predsednik je uhapšen, a zatim brzo pušten na slobodu zahvaljujući sporazumu o kauciji koji su ranije obezbedili njegovi advokati, a kojim je Tramp pristao da položi garanciju od 200.000 dolara, kao i da ispuni nekoliko drugih uslova, poput pristanka da ne koristi društvene mreže za targetiranje bilo kog od njegovih 18 saoptuženih ili svedoka u predmetu.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!