ZA NAMA je noć stravičnih nereda u Francuskoj. Razjarene grupe mladih iz predgrađa palile su i uništavale sve pred sobom, posle ubistva sedamnaestogodišnjeg Naela koga je za volanom u utorak pucnjem ubio policijac tokom kontrole, kada je dao gas i pokušao da pobegne.

realan

29.06.2023. 09:48

Rusi hitno da naoruzaju demonstrante i borce za demokratiju.Poceti prvo sa zastitnim slemovima pa posle molotovljeve koktele a zatim kalasnjikov.Sve po istom sledu dogadjaja kao sto zapad radi Rusiji.

Lud ko struja

29.06.2023. 10:37

Tako je u demokratskim zemljama,nema nasilja nad narodom,fašizma,nacionalizma itd. A šta ćeš mi smo zaostali. Pojedinci uveliko se trudi da u tome uspeju, u nazadovanju, zaustavljanje napretka našeg naroda, države.

Zoran Petrović

29.06.2023. 11:25

Za razliku od "demokratske" Francuske, naša demokratska opozicija šeta kuda god hoće,pa i po autoputu, a naša vlast ne ubija manjine... Za to vreme francuska policija ubija crnce, a demonstranti pale automobile i državne institucije! Ja odbijam "evropske" vrednosti i nudim francuskoj vladti i demonstrantima besplatne lekcije o demokratiji...