EUROPOL: Identifikovano i spaseno šest žrtava zlostavljanja dece

Tanjug

02. 07. 2021. u 11:10

ŠEST žrtava zlostavljanja dece identifikovano je i sklonjeno na sigurno, saopštio je danas Europol, kriminalisticka obaveštajna agencija Evropske unije.

ЕУРОПОЛ: Идентификовано и спасено шест жртава злостављања деце

Foto AP

Žrtve su identifikovane i spasene kao rezultat akcije devete radne grupe za identifikaciju žrtava koju je organizovao Europol-ov Evropski centar za sajber kriminal (EC3), navodi se u saopštenju te agencije dostavljenom Tanjugu.

U periodu od 14. do 25. juna 2021. godine, 41 specijalista za identifikaciju žrtava iz celog sveta udružio je snage kako bi identifikovali što više žrtava seksualnog zlostavljanja dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

JOŠ JEDNA ZEMLJA ULAZI U BRIKS: Čeka pozitivnu odluku na samitu u Kazanju