BOSANAC RAZNEO ŽENU BOMBOM: Posle krvave svađe pokušao samoubistvo, samog sebe 13 puta ubo u stomak

Novosti online

11. 11. 2020. u 18:06

Z.R. (61) iz Kraševa u Bosni i Hercegovini, stradala je juče nakon što ju je ubio suprug S.R. (61). On je u porodičnoj kući u Matuzićima aktivirao ručnu bombu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

БОСАНАЦ РАЗНЕО ЖЕНУ БОМБОМ: После крваве свађе покушао самоубиство, самог себе 13 пута убо у стомак

Foto: O.M.

On je u eksploziji zadobio tešku povredu ruke, a nožem sebi naneo i ozbiljne povrede.

– Danas je obavljena obdukcija nastradale. Muškarac je zadobio povrede opasne po život i zbrinut je u Opštoj bolnici Tešanj gde je pod nadzorom policije – rekao je dežurni operativni MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Prema pisanju medija, on je sebi naneo 13 ubodnih rana. Njega je u pokušaju da sebi oduzme život spasao jedan od komšija koji ga je nakon eksplozije video ispred garaže kako se ubada nožem u stomak.

- Pokušao mu je da otme nož, ali mu je S.R. zapretio da će aktivirati još jednu bombu, pa je počeo da doziva pomoć - navodi izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima do zločina je došlo nakon bračnih razmirica. Žena je zbog pretnji koje joj je on upućivao napustila porodičnu kuću u kojoj je živela i otišla u kuću ćerke koja sa suprugom radi u Nemačkoj.

(Avaz.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)