ALBANCI OTVORILI VATRU NA SRBE: Detalji pucnjave u Lapljem selu, vlasnik restorana stabilno

D.Z.

03. 02. 2021. u 10:15

BOBAN Ristić, vlasnik restorana “Bela Vista” u Lapljem selu na kojeg je sinoć oko 22,30 kada je pokušao da zatvori restoran pucao gost albanske nacionalnosti, u stabilnom je stanju. Prema rečima dr Bratislava Lazića, direktora kliničko bolničkog centra u Gračanici Lazić i još jedno lice srpske nacionalnosti koje je u ovoj pucnjavi zadobilo lakšu telesnu povredu, doveženi su sinoć vozilima Hitne pomoći u ovu zdrastvenu ustanovu.

АЛБАНЦИ ОТВОРИЛИ ВАТРУ НА СРБЕ: Детаљи пуцњаве у Лапљем селу, власник ресторана стабилно

Foto: D.N.

 - Jedno od tih lica zadobilo je tešku telesnu povredu ali nije životno ugrožen dok je drugo lice sa lakšom telsnom povredom posle opservacije pušteno na kućno lečenje - kazao je direktor Lazić za naš list.

Inače, do pucnjave je došlo kada  gost restorana albanske nacionalnosti u vidno alkoholisanom stanju nije želeo da napusti lokal već je posle kraće rasprave izvadio pištolj i pucao u vasnika restorana Bobana Ristića.

Tom prilikom povređeno je još jedno lice a prema saznanjima Novosti, dve osobe albanske nacionalnosti koje su bile u društvu Albanca koji je pucao, uhapšene su dok se za napadačem čiji identitet policija ne otkriva i dalje traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega