DRAMA ISPRED KAFE BARA "PINK PANTER": Lupao inventar i pretio paljenjem kafića (FOTO)

O. M.

02. 02. 2021. u 15:08

BANjALUČKA policija uhapsila je Miroslava Kovačića iz tog grada zbog sumnje da je pijan lupao inventar u kafe baru "Pink Panter", prijeteći da će ga zapaliti kafić, a potom je napao i policajce koji su intervenisali.

ДРАМА ИСПРЕД КАФЕ БАРА ПИНК ПАНТЕР: Лупао инвентар и претио паљењем кафића (ФОТО)

Foto: Novosti

Drama se odigrala juče u 16.10 časova i kako saznajemo Kovačić je policajcima pružao žestok otpor, zbog čega su morali da ga obore na zemlju i vežu lisicama. Čak je i tada nastavio da pruža i otpor, da se otima, konstano ih vređajući.

U PU Banja Luka navode da je M. K. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična đela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

- Policijskoj stanici Lazarevo vlasnik kafića je prijavio da se u objektu nalazi nepoznati muškarac koji uništava inventar i prijeti uništiti i zapaliti kafić. Naveo je i da je ispred kafića oštetio parkirani automobil "ford fokus" - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Foto: Novosti

 

Ona kaže da, po dolasku patrole, M. K. nije postupio po zakonito izdatom naređenju.

- Policajcima je uputio uvrede, a onda ih je fiziči napao nakon čega je lišen slobode. Odavao je znakove alkoholisanosti, ali je odbio da se podvrgne testiranju na alkohol i droge. O svemu je obaviješten dežurni tužilac - rekla je Mučibabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)