U SRED BELA DANA: Majka tvrdi da joj se sin umalo otet na Vidikovcu, slučaj prijavila policiji

Novosti online

27. 04. 2023. u 23:40

RODITELjI na Vidikovcu u strahu su za svoju decu jer jedna majka tvrdi da je juče jedan čovek pokušao da otme dečaka koji je učenik drugog razreda Osnovne škole "Branko Ćopić".

У СРЕД БЕЛА ДАНА: Мајка тврди да јој се син умало отет на Видиковцу, случај пријавила полицији

D.N.

- Danas oko pola dva, posle časova, stariji čovek je pokušao da odvede mog sina, ne znajući da sam ja sa njim, na samom početku kineskog sokačeta, sa strane bliže pijaci. Tako da možda imamo pedofila koji vreba decu koja posle časova idu sama kući - napisala je majka deteta juče u poruci roditeljima u školi.

Kako piše Kurir, ona je navela da je dete zastalo da gleda izlog radnje mobilnih telefona, a da je ona bila nekoliko metara dalje.

Taj čovek mu je prišao, uhvatio ga je za vrat otpozadi i rekao: "Je l mogu nešto da te zamolim" i krenuo da ga vodi tako držeći ga za vrat. Potom mu je, navodno, rekao: "Dođi 'vamo iza ćoška, da vidiš nešto". Pošao je da ga provede kroz uski prolaz što vodi iza, na parking, gde su tezge sa alatom i farbama.

Kad je majka videla šta se dešava, potrčala je i izbavila dete, pa je pitala tog čoveka šta mu to treba, a on je počeo da se pravda da je "samo hteo da zamoli dečaka da mu na trafici kupi cigare".

Majka je slučaj prijavila policiji.

BONUS VIDEO: "AUDI" JE BACIO NEKOLIKO METARA: Saobraćajna nesreća u centru Čačka, teško povređena žena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije