EVO KO ĆE PREUZETI BRIGU O DECI ANE I BRAJAN VOLŠA: Majka nestale Srpkinje odgovara zašto ona ne može da preuzme brigu

Novosti onlajn

21. 01. 2023. u 14:13

TRI dečaka od dve, četiri i šest godina, deca ubijene Ane Volš, koju je, kako se sumnja ubio suprug Brajan, trenutno se nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi.

ЕВО КО ЋЕ ПРЕУЗЕТИ БРИГУ О ДЕЦИ АНЕ И БРАЈАН ВОЛША: Мајка нестале Српкиње одговара зашто она не може да преузме бригу

Foto: Printskrin/Društvene mreže

- Ma koliko bila umorna, od posla i puta, uvek je mogla da se igra sa njima i da im se maksimalno posveti. U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti da mog deteta više nema, brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da deca ostanu i odrastaju zajedno - navodi neutešna Milanka.

Kako kaže, njena ćerka koja živi u Kanadi je već u pregovorima sa nadležnim institucijama u Americi oko preuzimanja dece.

- Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad decom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu decu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli. Ona ima dvojicu sinova koji su odrasli, već i rade, a u Kanadi ima i veliku kuću, pa verujem i da će moći da im se posveti kako treba - kaže potresena majka.

Ona dodaje da je svi pitaju zašto ona ne prihvati brigu, ali kako dodaje, niko ne pita da li ona to i može.

- Veoma sam bolesna i zbog toga nisam u stanju da brinem o svojim unucima. Jedva se brinem o sebi, a kamoli o troje mališana. Mislim da ni o jednom ne bih mogla da brinem - tužno kaže Milanka.

Brajan Volš (47) optužen je za brutalno ubistvo supruge Ane Volš (39), a tragove zločina pokušao je da prikrije tako što je kolima svoje majke Diane Volš išao da kupi najlone, sredstva za čišćenje i druge predmete koji su mu bili neophodni da pokuša da prikrije tragove jezivog kasapljenja Beograđanke.

Podsetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug, u prvoj izjavi policiji koja je istog dana izjavio je da je ona posle novogodišnje proslave, oko 6 ujutru pozvala taksi jer je morala hitno na posao. Međutim, ispostavilo se da nije bilo poziva kao i da je Ana imala rezervisan let tek za 3. januar.

Volšu za ubistvo supruge preti doživotna robija jer je u državi Masačusets u kojoj se dogodio zločin, pre 39 ukinuta smrtna kazna.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SAD TO NE JEDE: Dijana otkrila koji je omiljeni Noletov slatkiš iz detinjstva (RECEPT)