POLICIJA PRIVELA KINESKINJU: Bespravno gradila u centru Surčina, nakon saslušanja priznala sve

J. D. Lj.

21. 07. 2021. u 15:43

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je odredilo zadržavanje od 48 časova kineskoj državljanki L. F. (1979), koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo Građenje bez građevinske dozvole iz člana 219, stav 2.

ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА КИНЕСКИЊУ: Бесправно градила у центру Сурчина, након саслушања признала све

Foto: N. Skenderija

Nakon saslušanja sa okrivljenom je zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela, te je od strane suda doneta presuda kojom je izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od godinu dana i deset meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od pet godina ne učini neko novo krivično delo, uz kumulativno izricanje novčane kazne u iznosu od 1.000.000,00 dinara.

Okrivljena je izvodila radove bez prethodno pribavljene građevinske dozvole na stambenom objektu-zgradi u centru Surčina, veličine oko 4000 metara kvadratnih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U VIŠI SUD U BEOGRADU: Došao u pratnji svojih branilaca, svedoče članovi njegove porodice